AcasăACTUALGORJ: Un primar trimis în judecată pentru luare de mită scapă de...

GORJ: Un primar trimis în judecată pentru luare de mită scapă de arestul preventiv. Măsură înlocuită de Curtea de Apel Craiova

spot_img

Ionuț Stan, primarul comunei Albeni, trimis în judecată pentru luare de mită şi trafic de influenţă, scapă de arestul preventiv. Procurorii gorjeni au cerut prelungirea acestei măsuri, dar Curtea de Apel Craiova le-a respins, miercuri, cererea. 

„Respinge contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, ca nefondată. Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului Stan Silviu Ionuţ, dacă nu este arestat în altă cauză. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, se arată în minuta sentinței, potrivit sabotorii.ro.

Stan nu se întoarce la primărie, ci va sta în arest la domiciliu, la vila sa din Târgu-Jiu.


„Înlocuieşte măsura arestării preventive dispusă faţă inculpatul Stan Silviu Ionuţ …., cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri”, a decis, în urmă cu cinci zile, Tribunalul Gorj, decizie contestată fără succes de către procurori.

CITEȘTE ȘI: Cetăţean sirian cu documentele fratelui său, depistat la Frontiera Feroviară Calafat

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri