AcasăACTUALGORJ: Târg săptămânal deschis la Rovinari. Vor fi amenajate o zonă de...

GORJ: Târg săptămânal deschis la Rovinari. Vor fi amenajate o zonă de târg auto, una de talcioc și o alta de fast food

spot_img

Un târg săptămânal va fi deschis în orașul Rovinari, județul Gorj, începând cu luna septembrie, în perimetrul respectiv urmând să funcționeze o zonă de târg auto, una de talcioc și o alta de fast food.  

Reprezentanții Primăriei Rovinari anunță că deschiderea oficială a „Târgului Săptămânal” va avea loc în data de 19 septembrie.

Târgul este situat pe strada 22 Decembrie 1989, în apropiere de AUTOLIV Rovinari și va fi deschis în fiecare zi, între orele 08:00 – 14:00.

„Comercianții interesați de obținerea unui loc de vânzare, fie că este vorba de persoane fizice sau juridice, trebuie să se prezinte la sediul Societății Servicii Publice Locale Rovinari, str. Prieteniei, nr.5, bl. A1, birou nr.4 și nr.7, în vederea încheierii unei convenții pentru închirierea spațiului de vânzare”, informează Primăria Rovinari.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0741595528 sau direct la sediul Societății Servicii Publice Locale Rovinari.

CITEȘTE ȘI: GORJ: Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, locația din strada Tudor Vladimirescu, reabilitat termic. Proiectul era în așteptare din 2017

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri