AcasăACTUALGORJ: Sistem de iluminat modern la un liceu din Târgu Jiu

GORJ: Sistem de iluminat modern la un liceu din Târgu Jiu

spot_img

Colegiul Național „Spiru Haret” din Târgu-Jiu, intrat într-un amplu proces de reabilitare și modernizare, dispune de un sistem de iluminat modern, anunță edilul urbei, Marcel Romanescu. 

Primarul a precizat că au fost amplasați 30 de stâlpi cu lămpi moderne, pe baza de led, investiția fiind în valoare de peste 350.000 lei, de la bugetul local.

„Au fost amplasați 30 de stâlpi cu lămpi moderne, pe baza de led. Am avut, bineînțeles, în vedere reducerea costurilor pentru energia electrică. Vor urma căminul, cantina și sala de sport, iar clădirea în care au loc cursurile a fost deja reabilitată printr-un proiect în valoare de 8 milioane de lei, prin PNDL. În cazul iluminatului, vorbim de o investiție în valoare de peste 350.000 lei, de la bugetul local, investiție care în cifre înseamnă 785 de metri de cablu, 30 de stâlpi metalici ornamentali, 30 de lămpi de iluminat și 785 de metri de platbandă. Facem precizarea că am luat din timp toate măsurile necesare pentru reducerea costurilor cu energia, iar investițiile noastre prevăd cu prioritate acest aspect”, a explicat Romanescu.

CITEȘTE ȘI: A fost eliminat plafonul la gaze pentru cei cu centrale individuale. „Preţul va fi acelaşi ca cel de anul trecut”

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri