AcasăACTUALGORJ: Primarul orașului Motru anunță închiderea unui centru de vaccinare din cauza...

GORJ: Primarul orașului Motru anunță închiderea unui centru de vaccinare din cauza facturii la gaz

spot_img

Un centru de vaccinare din Motru, judeţul Gorj, ar putea fi închis pentru că autorităţile locale nu-şi permit să achite facturile uriaşe pentru încălzire. Potrivit primarului, pentru lunile noiembrie şi decembrie, are de achitat 35.000 lei la gaz. Până acum facturile nu depăşeau lunar 7.000 lei.

- Publicitate -

Primarul din Motru, judeţul Gorj, Cosmin Morega, ia în calcul închiderea centrului de vaccinare din oraș după ce a primit o factura la gaze de 35.000 de lei pentru lunile noiembrie și decembrie. Potrivit lui Cosmin Morega, la circa 50.000 de lei se ridică plățile lunare la utilități pentru centru, deși abia se mai vaccinează, aici, maximum 10 persoane pe zi.

Centrul de vaccinare este situat într-o veche şcoală din oraş.


„Iau în calcul închiderea centrului de vaccinare, având în vedere că mi-a venit o factură la gaze de 35 de mii de lei, în condițiile în care nu depășeam 5000 – 7000 de lei pe lună. Acum, avem pe noiembrie și decembrie 35 de mii de lei la gaze. Mă aștept și la energia electrică să vină una dublă sau triplă față de cea obișnuită și, atunci, îmi pun întrebarea dacă mai are rost ca acest centru de vaccinare, pe lângă cheltuielile cu personalul și alte materiale necesare, să mai funcționeze. Cheltuiala cu energia, apa și gazul se ridică la 50 de mii de lei, în condițiile în care se vaccinează 8-10 persoane pe zi cu prima doză”, a declarat primarul de la Motru, pentru gorjonline.ro.

CITEȘTE ȘI: A fost aprobat Planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia. Câți bani va primi compania

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri