AcasăACTUALGORJ: Portofel cu bani și acte, găsit de trei jandarmi în fața...

GORJ: Portofel cu bani și acte, găsit de trei jandarmi în fața Spitalului Județean Târgu Jiu

spot_img

Un portofel cu bani, acte și carduri bancare, pierdut de un tânăr din localitatea Bengești Ciocadia, în fața Spitalului Județean Târgu Jiu, a fost găsit de către trei jandarmi.

- Publicitate -

Cei trei jandarmi erau în drum către serviciu, spre sediul Tribunalului Gorj, și au observat portofelul căzut lângă o bancă din parcul situat în apropierea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Verificând conținutul, aceștia au depistat proprietarul bunului cu ajutorul actelor de identitate.


„Jandarmii au verificat conținutul portofelului iar în urma acestei activități au identificat proprietarul din actele conținute, încercând în prezent contactarea acestuia în vederea prezentării și restituirii bunului. Portofelul găsit conține o sumă de bani, acte de identificare (Carte de Identitate și permis de conducere), mai multe carduri bancare, extrase cont. Pe timpul misiunilor executate sau în timpul liber, jandarmii gorjeni au găsit diverse bunuri personale ale cetățenilor pierdute (serviete, borsete, portmonee, acte de identitate, carduri bancare, diferite sume de bani, etc.) care au fost restituite proprietarilor”, comunică reprezentanții Jandarmeriei Gorj.

CITEȘTE ȘI: Prins drogat la volan pe o stradă din Slatina

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri