AcasăACTUALGORJ: Ghiozdane echipate cu rechizite pentru 200 de elevi din Târgu Jiu

GORJ: Ghiozdane echipate cu rechizite pentru 200 de elevi din Târgu Jiu

spot_img

Copiii din Târgu Jiu care provin din familii cu o situație socio-economică dificilă vor primi ghiozdane echipate cu toate rechizitele necesare pentru începerea noului an școlar.

- Publicitate -

Fie că este vorba despre elevi de clasa pregătitoare sau elevi de liceu, aceștia vor primi ghiozdane echipate cu rechizite în cadrul acțiunii „Început de an școlar”.

„Vor fi acordate 200 de ghiozdane echipate corespunzător, pe categorii de vârstă. Valoarea totală a pachetelor cu rechizite este de aproximativ 48.000 de lei cu TVA. Cererile pentru acordarea rechizitelor școlare vor putea fi depuse până la data de 2 august 2022, la sediul Direcției de Protecție Socială Târgu Jiu, din Strada Oltețului, Nr. 5.Ghiozdanele cu rechizite vor fi distribuite în data de 28 august 2022”, anunță reprezentanții Primăriei Târgu Jiu într-un comunicat de presă.


CITEȘTE ȘI: Amenzi de peste 440.0000 de lei aplicate pe litoral în prima săptămână de verificări

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri