AcasăACTUALGORJ: Drum județean reabilitat, în comuna Crasna

GORJ: Drum județean reabilitat, în comuna Crasna

spot_img

Reabilitarea drumului județean DJ 665 C din comuna Crasna, județul Gorj, a fost finalizată, anunță reprezentanții Consiliului Județean Gorj. 

- Publicitate -

Obiectivul de investiție a fost finanțat cu fonduri alocate din bugetul propriu al județului Gorj și a vizat modernizarea a 5,2 kilometri de șosea.

„Valoarea totală a proiectului a fost de 14.353.869,23 lei fără TVA, din care:  lucrări executate: 14.195.596,17 lei fără TVA, proiectare :148.318,32 lei fără TVA,  asistență tehnică din partea proiectantului: 9.954,75 lei fără TVA.  Pentru realizarea principalelor categorii de lucrări de reabilitare a sistemului rutier s-a intervenit cu operațiuni de așternere mixtură asfaltică (strat bază, strat de legătură și strat de uzură). S-a realizat  amenajarea acostamentelor  (balast și piatră spartă), amenajarea drumurilor laterale și a podețelor aferente acestora, execuția de podețe transversale,  amenajare acces proprietăți, șanțuri din beton precum și șanțuri de pământ dar și amenajare zid de sprijin pe coloane  Benotto”, informează CJ Gorj.


Totodată, au fost amenajate platforme și stații transport în comun, au fost executate marcaje longitudinale și transversale fiind prevăzute indicatoare pentru semnalizare pe verticală.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Transporturilor anunță achiziția a încă 20 de trenuri electrice de lung parcurs

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri