AcasăACTUALGORJ: Deszăpezirea Transalpinei, în plină desfășurare

GORJ: Deszăpezirea Transalpinei, în plină desfășurare

spot_img

Drumarii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova continuă să deszăpezească Transalpina, directorul instituției, Cosmin Petruț Călin, solicitându-le responsabililor de activitatea de deszăpezire să se asigure că deschiderea drumului nu va avea nicio zi de întârziere nejustificată. 

- Publicitate -

Directorul Regional al DRDP Craiova, Cosmin Petruț Călin, a inspectat, miercuri, lucrările de deszăpezire de pe DN 67C, Transalpina, sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului.

„Directorul Regional a solicitat responsabililor de activitatea de deszăpezire să se asigure că deschiderea drumului nu va avea nicio zi de întârziere nejustificată, dar asta fără a se pune în pericol angajații care lucrează în zonă sau, după deschiderea traficului, siguranța participanților la trafic. Reamintim că pe acest sector se acționează cu două autofreze, patru încărcătoare de mare capacitate și utilaje cu lamă”, arată DRDP Craiova.


În paralel cu activitatea de deszăpezire se lucrează și la montarea semnalizării verticale și la verificarea parapetelui de protecție, mai spun reprezentanții DRDP Craiova.

CITEȘTE ȘI: GORJ: Un investitor ucrainean ar putea deschide o farbrică în orașul Rovinari. „Negocierile au intrat în linie dreaptă”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri