AcasăACTUALGORJ: Cele mai frumoase grădini din Rovinari, premiate. Competiție reluată după doi...

GORJ: Cele mai frumoase grădini din Rovinari, premiate. Competiție reluată după doi ani de pauză

spot_img

Primăria Rovinari va premia cele mai frumoase grădini din oraș, competiția fiind reluată după o pauză de doi ani. 

- Publicitate -

Concursul cu tematica „Un Oraş Verde – Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă caselor de locuit şi blocurilor de locuinţe” se va încheia în data de 10 iunie, iar perioada de înscriere este 11-18 mai.

„Înscrierea în concurs se va face la sediul Primăriei Rovinari, printr-o cerere care va cuprinde datele personale, la care se va ataşa şi o copie a cărții de identitate, urmând ca membri comisiei tehnice să fotografieze grădina indicată în cererea de înscriere”, arată Primăria Rovinari.


Pozele cu grădinile înscrise în concurs vor fi postate pe site-ul Primăriei Rovinari la adresa ww.primariarovinari.ro, pe pagina de Facebook „Primăria Rovinari”, precum şi la sediul Primăriei Oraşului Rovinari. După jurizare, câştigătorii vor primi din partea autorităţilor locale premii în bani şi diplome astfel: Premiul I – 1500 lei; Premiul II – 1000 lei; Premiul III – 700 lei; Premiul IV – 500 lei, precum și 12 mențiuni în valoare de 300 de lei fiecare.

„Aceste premii sunt oferite cu scopul de a motiva cetățenii din orașul Rovinari pentru a participa la acțiunile de înfrumusețare a spaților verzi din preajma caselor și a blocurilor de locuințe”, mai spun reprezentanții primăriei.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat pe pagina oficială de internet a Primăriei Rovinari la adresa: www.primariarovinari.ro.


CITEȘTE ȘI: Bust al fostului mare jucător al Craiovei, Ion Oblemenco, dezvelit în oraşul său natal, Corabia

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri