AcasăACTUALGORJ: Angajații CE Oltenia au protestat, marți, în Piața Prefecturii din Târgu...

GORJ: Angajații CE Oltenia au protestat, marți, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu

spot_img

Zeci de angajați ai Complexului Energetic Oltenia au protestat din nou, marți seară, la Târgu-Jiu, pentru a cere aplicarea legii prin care au fost recunoscute condițiile speciale de muncă și prin care să fie redusă vârsta de pensionare.

Liderul de sindicat Vasile Tivig a spus că ar trebui ca mai multe persoane să își arate nemulțumirea, în stradă, ținând cont că sunt mii de cereri depuse în vederea pensionării.

blank

„Astăzi(ieri n.r.) a avut loc primul protest pentru aplicarea Legii nr.197/2021, după pacea socială promisă de unii lideri de sindicat. Un protest la care au participat aproximativ 60 de oameni, colegi de-ai noștri. Puțini, dacă ne referim la cele aproximativ 3000 de cereri de pensionare depuse pe Legea 197/2021 sau la cei peste 9000 de colegi încadrați în condiții speciale de muncă în baza aceleiași legi! Dar, 60 de oameni demni, care au participat la primul protest fără implicare sindicală” a scris, pe Facebook, liderul Vasile Tivig.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri