AcasăEDUCAŢIEGORJ: 9.300 de măști de protecție asigurate pentru elevi

GORJ: 9.300 de măști de protecție asigurate pentru elevi

spot_img

În școlile din județul Gorj, s-a asigurat un stoc de 9.300 de măști de protecție pentru elevi, potrivit  purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Ionuț Catrina.

Deși s-a renunțat la obligativitatea purtării măștii de protecție în curțile școlilor, profesorii și elevii trebuie să le poarte în continuare în interiorul unităților de învățământ.

,,Unitățile de învățământ se află în plin proces de primire a măștilor de protecție împotriva SARS-CoV-2. Există, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, un stoc de circa 9.300 de măști de protecție ce vor fi distribuite în funcție de efectivele de elevi”, a declarat, joi, Ionuț Catrina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.


Potrivit Ordinului Comun al Ministrului Educației și al Ministrului Sănătății pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților de învățământ în condiții de siguranță se recomandă purtarea măștii de uz medical, însă se admit măști de tip textil care să asigure acoperirea nasului și a gurii, potrivit gorjeanul.ro.

CITEȘTE ȘI: GORJ: Școală nou renovată, închisă de Inspectoratul Școlar. Primarul comunei Drăguțești nu acceptă situația

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri