AcasăACTUALGORJ: 60% dintre angajații Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au vaccinat împotriva...

GORJ: 60% dintre angajații Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au vaccinat împotriva COVID-19

spot_img

60% dintre angajații Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au vaccinat împotriva COVID-19, informează reprezentanții unității medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Mihaela Țicleanu, în vederea administrării celei de-a treia doze, Centrul de Vaccinare din unitatea medicală va fi redeschis, data estimată fiind 11 octombrie.

„Având în vedere ultimele precizări de la nivel național legate de demararea efectuării celei de-a treia doze de vaccin, Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu va redeschide Centrul de Vaccinare pentru asigurarea vaccinării doar a
personalului propriu, asigurând personalul vaccinator corespunzător. Data estimată de redeschidere a acestui Centru de Vaccinare este 11 octombrie 2021. Medicii coordonatori ai centrului vor fi Dr. Constantin Mădălin Dinu, director medical al SJU Târgu-Jiu și medicul Dumitru Vlăduț, epidemiolog”, a precizat Țicleanu.

Aceasta a mai spus că 73% dintre medicii angajați la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au vaccinat, iar dintre asistenții medicali, 60% au ales și ei să se imunizeze împotriva COVID-19.

Personalul medical al SJU Târgu-Jiu intră adesea în contact cu pacienții COVID-19 pozitivi, însă de la începutul campaniei naționale de vaccinare, cazurile de infectare în rândul angajaților au scăzut și, în ultimele luni, niciunul dintre cei care s-au îmbolnăvit nu au dezvoltat o formă gravă a bolii.

Personalul TESA al unității medicale este vaccinat în proporție de 40%, iar personalul de la curățenie în proporție de 23%, a mai menționat reprezentanta unității spitalicești.

CITEȘTE ȘI: Probleme cu verificarea certificatelor verzi. Polițiștii nu au nici telefoane nici tablete pentru scanare codurilor

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri