AcasăTECHGhid simplu pentru a ambala coletele fragile

Ghid simplu pentru a ambala coletele fragile

spot_img
- Publicitate -

De foarte multe ori ești nevoit să trimiți un obiect fragil sau casant către un destinatar, iar pentru asta apelezi la serviciile unei firme de curierat. După cum știi, firmele de curierat au anumite politici de funcționare, politici care nu prevăd despăgubirea în cazul în care conținutului coletului a fost distrus sau afectat pe drum din cauza ambalării necorespunzătoare. Iată un ghid cu ajutorul căruia vei reuși, în doar câțiva pași, să îți asiguri pachetul și să îl livrezi fără nicio emoție.

Folosește cutii speciale


            Cutiile sunt extrem de importante când vine vorba de protecția coletului, așa că nu face rabat de la calitatea acestora și utilizează-le în scopul în care au fost create. Prin urmare, atunci când vrei să trimiți o sticlă de vin, folosește cutii vinuri care se pot alege în funcție de cantitatea de sticle pe care vrei să le trimiți, fiind de diferite dimensiuni.

Sigilează coletul corespunzător

            Pentru a evita ca praful, umezeala sau alți factori externi să ajungă în contact cu obiectele fragile din interiorul coletului, asigură-te că sigilezi pachetul cât mai bine. Poți face acest lucru cu o bandă adezivă de calitate pe care să o aplici pe toate zonele în care există deschizături sau la îmbinări.


Umple spațiile goale din cutie

            Chiar dacă trimiți un singur obiect sau mai multe în aceeași cutie, este important să diminuezi pe cât posibil spațiile goale din interior, deoarece numai așa vei putea evita deteriorarea conținutului atunci când există șocuri mecanice pe traseu. Pentru a umple aceste goluri poți să folosești folie cu bule pe care o găsești pe MyEbox cutii ecommerce și accesorii de împachetat sau hârtie, însă varianta mai bună o reprezintă folia, care este creată special în acest scop.

Asigură-ți coletul

          Majoritatea firmelor de curierat oferă opțiunea de a asigura un colet, iar acest lucru este indicat mai ales în cazul în care  vrei să livrezi obiecte care au o valoare ridicată. Prin această asigurare te bucuri de mai mult confort, indiferent de conținutul pachetului și de fragilitatea acestuia.

Coletele fragile pe care le livrezi nu trebuie să reprezinte un factor de stres deoarece, în prezent, ai nenumărate opțiuni pentru a face transporturi în condiții de siguranță. Accesoriile pe care le ai la dispoziție și cutiile de calitate sunt cu adevărat utile, indiferent de obiectele pe care vrei să le trimiți. Așadar, ambalează coletul în mod corespunzător și acesta va ajunge fără probleme la destinație.

- Publicitate-spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri