AcasăLIFEGala Laureaţilor Slatina 2023. Programul manifestărilor

Gala Laureaţilor Slatina 2023. Programul manifestărilor

spot_img

Fuego şi grupul Ad Libitium sunt capetele de afiş ale manifestării „Gala Laureaţilor”, organizată de Primăria Slatina, în perioada 20-24 ianuarie, pentru a marca 655 de ani de la prima atestare documentară a oraşului.

Manifestarea „Gala Laureaţilor” a ajuns la ediţia a şaptea, iar la ediţia din acest an municipalitatea a stabilit un program special. Locul pentru desfăşurarea manifestării este Centrul Cultural „Eugen Ionescu”.

CITEŞTE ŞI: Medicul Mircea Şerbu şi profesorul Dumitru Nica, cetăţeni de onoare ai Slatina. Cine sunt personalităţile anului în medicină, cultură, sport şi economie

Astfel, pe 20 ianuarie, se desfăşoară „Gala Campionilor”, eveniment în cadrul căruia sunt premiaţi elevii, sportivii, profesorii şi antrenorii cu rezultate deosebite, obţinute în decursul anului 2022.

Pe 22 ianuarie, se desfăşoară „Gala Seniorilor”, când sunt premiate cuplurile din Slaitna care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Manifestarea se încheie cu un concert susţinut de Fuego.

Pe 23 ianuarie are loc Gala Superlativelor, eveniment în cadrul căruia sunt premiaţi cetăţenii de onoare, personalităţile oraşului în medicină, cultură, economie şi sport, dar şi slătinenii care s-au remarcat în 2022.

Seara se încheie cu un concert susţinut de grupul Ad Libitium, unul dintre putinele grupuri vocale din Romania ce adopta stilul pop-opera.

Evenimentele sunt prezentate de Graţiela Duban.

Pe data de 20 ianuarie 2023, orașul Slatina împlinește 655 de ani de la prima sa atestare documentară, un moment important în istoria localității. Ca în fiecare an, pentru a marca trecutul de secole al orașului, Consiliul Local și Primăria municipiului Slatina organizează în perioada 20-24 ianuarie 2023 „Gala Laureaților”, o manifestare care își propune să evidențieze cele mai importante momente și performanțele remarcabile obținute de slătineni în anul anterior.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri