AcasăECONOMIEFraţii Pavăl, tranzacţie imobiliară de 90 de milioane de euro. Ce au...

Fraţii Pavăl, tranzacţie imobiliară de 90 de milioane de euro. Ce au achiziţionat

spot_img

Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au cumpărat clădirea de birouri U Center de la Forte Partners, într-o tranzacție estimată la circa 90 de milioane de euro. Frații Pavăl au mai cumpărat în 2018 clădirile din proiectul The Bridge, dezvoltate tot de Forte, iar cele două companii analizează în prezent posibilitatea încheierii unui parteneriat pe termen lung.

Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au cumpărat clădirea de birouri U Center din București, dezvoltată de Forte Partners. Deținerile imobiliare ale fraților Pavăl se apropie de pragul de 500 de milioane de euro.

CITEŞTE ŞI: DIICOT Olt rămâne fără şef. Procurorul Dragomir pleacă la pensie

Tranzacția a fost estimată de Ziarul Financiar și Profit.ro la circa 90 de milioane de euro.

Clădirea de birouri este 100% închiriată către companii precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus. Prima fază a proiectului office U Center, cu o suprafață totală închiriabilă de aproape 33.000 de mp.

„Achiziția proiectului U Center ne va ajuta să ne consolidăm poziția pe segmentul office și va contribui la transformarea zonei Tineretului, punând bazele unui nou hub de birouri reprezentativ pentru București. Ne bucurăm să încheiem, după patru ani, o nouă tranzacție cu Forte Partners și să ne extindem portofoliul cu încă un proiect dezvoltat cu grijă pentru angajați, mediu si comunitate”, a declarat Karina Pavăl, vicepreședinte al Pavăl Holding.

Pavăl Holding a cumpărat clădiri de birouri în București și Cluj-Napoca și are un parteneriat pe segmentul logistic cu omul de afaceri Ionuț Dumitrescu.

Proprietarii Dedeman au plătit 200 de milioane de euro pentru cele trei clădiri din proiectul The Bridge din București, 120 de milioane de euro pentru complexul The Office din Cluj-Napoca și 50 de milioane de euro pentru Dacia One construit de belgienii de la Atenor.

În urma colaborării foarte bune din ultimii ani, Pavăl Holding și Forte Partners analizează în prezent posibilitatea încheierii unui parteneriat pe termen lung.

Forte Partners, companie fondată în 2014 și deținută de Geo Mărgescu și frații Johny și Jihad Jabra, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Forte Partners a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial, potrivit economica.net.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri