AcasăACTUALFOTO&VIDEO | A început cea de-a noua ediție a Festivalului Puppets Occupy...

FOTO&VIDEO | A început cea de-a noua ediție a Festivalului Puppets Occupy Street la Craiova

spot_img

Festivalul Puppets Occupy Street a luat startul, joi seara, la Craiova, când luminile, culoarea, marionetele gigant și spectacolul de foc, toate promise de către echipa Teatrului Colibri, au devenit realitate. 

Ajunse la cea de-a noua ediție, păpușile gigant au stârnit din nou ropote de aplauze, joi seara. Craiovenii au ieși din case, cu mic cu mare, fiind convinși că vor petrece momente minunate în cadrul evenimentului „Carnivale”.

Ca în fiecare an, totul a fost pus la punct cu responsabilitate. Astăzi, s-a muncit. S-a muncit la fel de mult ca în fiecare zi ce presupune pregătirea festivalului, dar presiunea a fost mai mare astăzi.


Voluntarii și artiștii s-a asigurat că totul este în regulă și că la ora 21.00 pot porni în paradă pe strada Alexandru Ioan Cuza. Și așa a fost.

După aproximativ o oră, cât a durat traseul parcurs de carul alegoric și de păpușile lucrate cu migală de echipa de la Colibri, în Piața „Mihai Viteazul” a avut loc un moment muzical și un spectacol de foc aparținând trupei de teatru din Bulgaria, Fire Theatru Mime.

Păpușile gigant au dansat și ele, promițând tuturor celor care le-au admirat că vor reveni și la finalul festivalul, pe 1 septembrie, tot de la ora 21.00.


Între timp, organizatorii promit în cele opt zile, cât va ține evenimentul, magie, culoare, spectacole de teatru în toate cartierele Craiovei și ateliere pentru copii.

 

 

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri