AcasăACTUALFOTO. Vizită a ambasadorului Franţei, în judeţul Olt. Auer, întâmpinată de preşedintele...

FOTO. Vizită a ambasadorului Franţei, în judeţul Olt. Auer, întâmpinată de preşedintele CJ, primarul Slatinei şi conducerea Alro

spot_img

Ambasadorul Franţei în România, Excelenţa Sa Laurence Auer, a fost prezentă, joi, la Consiliul Judeţean Olt unde a fost primită de preşedintele Marius Oprescu şi primarul Slatinei, Emil Moţ.

Ambasadoarea a fot însoțită de o delegație importantă reprezentată de Pierre Lignot, consilier economic, Paul Mainguet, responsabil cu studiile economice, François Matraire, directorul biroului Business France România și Camille Delgado-Lallier, adjunct al serviciului economic București.

De asemenea, în cadrul întâlnirii, au fost prezenți primarul municipiului Slatina, Emil Moț, vicepreşedintele CJ Olt, Virgil Delureanu, prefectul județului Olt, Florin Homorean, Marian Năstase președinte și membru non-executiv al Consiliului de Administrație ALRO, Gheorghe Dobra, director general al aceleiași companii și Nicolas Duiliu Zamfiresco – președinte DZ Consulting.

În cadrul evenimentul s-a discutat despre direcții și oportunități de dezvoltare pentru comunitățile și companiile locale.

În plus, s-a subliniat importanța cooperării dintre Franța și România, CJ Olt primind, din partea ambasadorului, promisiunea certă de reluare a relațiilor de înfrățire cu departamentele franceze în domeniul agricol, cultural, agro-turistic sau formare profesională.

„Președintele Consiliului Județean Olt a deschis această întâlnire subliniind însemnătatea vizitei primite și acoperind o gamă largă de subiecte precum accesarea fondurilor europene, importanța unei platforme industriale puternice de care se bucură județul Olt, dar și necesitatea cooperării între localitățile județului Olt și departamentele franceze”, transmite CJ Olt, prin intermediul unui comunicat.

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 4 octombrie | Invitat – Ion Doldurea, primar Caracal

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri