AcasăADMINISTRAŢIEFOTO. Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, stadiu de realizare de 23%

FOTO. Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, stadiu de realizare de 23%

spot_img

Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, Valea Mare – Coloneşti, are un stadiu fizic de 23%, potrivit ultimelor informaţii remise de Compania de Drumuri (CNAIR).

- Publicitate -

Potrivit sursei citate, constructorul are şi pe acest tronson o mobilizare impresionantă.

„1.000 de persoane, 300 de echipamente și utilaje, 23% stadiu fizic.Așa arata astăzi în câteva cifre și imagini tronsonul 3 al DEx12 Craiova-Pitești, Valea Mare-Colonești.  Tronsonul 3 are o lungime de 31,75 km și are o valoare de execuție a proiectului de 670,71 milioane lei fără TVA”, transmite CNAIR.


Loturile 2, 3 şi 4 ale Drumului Expres Craiova-Piteşti sunt executate de acelaşi constructor, Asocierea de firme românești SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade.

Drumul expres Craiova – Pitești este împărțit în patru loturi, are o lungime totală de 121 de km, prevede câte două benzi pe sens de câte 3,5 metri lățime fiecare, fără bandă de urgență, acostamente de câte 1,5m pe fiecare parte și o bandă mediană cu separator lată de 3 metri.

CITEŞTE ŞI: O nouă ediție a Programului „Rabla pentru electrocasnice” va demara pe 17 iunie. Ce noutăți sunt


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri