AcasăEDUCAŢIEFOTO. Târg organizat de preşcolarii şi cadrele didactice de la GPP nr....

FOTO. Târg organizat de preşcolarii şi cadrele didactice de la GPP nr. 2 Slatina. Ce produse se găsesc la Eco-Mărţişor

spot_img

În perioada 28 februarie-2 martie 2022, copiii și cadrele didactice din Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina organizează împreună „Eco-Mărţişor”, un eveniment în cinstea venirii primăverii, care va fi celebrat anual începând din acest an.

- Publicitate -

Directorul GPP Nr. 2, Mihaela Dicu, spune că proiectul educativ „Eco-Mărţişor”, organizat sub forma unei expoziții cu vânzare în curtea grădiniţei, a fost conceput din dorința cadrelor didactice de a păstra şi de a transmite tradițiile româneşti.

„Scopul proiectului a urmărit cunoaşterea, păstrarea şi continuarea tradiţiilor românești prin stimularea potenţialului artistic şi creativ al copiilor din învățământul preșcolar prin confecţionarea de mărţişoare şi felicitări şi dăruirea acestora persoanelor dragi, dar şi celor din comunitate. De asemenea, am urmărit și atragerea de fonduri extrabugetare pentru înfrumusețarea curții grădiniței şi creşterea calităţii procesului de învăţământ pentru toți copiii înscriși în grădiniţa noastră”, a declarat Mihaela Dicu.


Ea a adăugat că tema Eco-Mărţişor a fost una complexă deoarece i-a provocat pe copii și părinţi să se implice afectiv şi efectiv în realizarea activităţilor, în căutarea şi sortarea materialelor necesare, în culegerea de informaţii şi curiozităţi referitoare la tema aleasă.

VEZI FOTO:

CITEŞTE ŞI: Proiect pilot în școlile din Craiova, organizat de Federația Română de Baschet


 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri