AcasăACTUALFOTO | Sute de participanţi la Romanaţi Trail Run, desfăşurat la Caracal

FOTO | Sute de participanţi la Romanaţi Trail Run, desfăşurat la Caracal

spot_img

Parcul „Constantin Poroineanu” a fost, sâmbătă, punctul de plecare pentru 270 de participanți înscriși la Semimaratonul de 23 km și Crosul de 5 Km, respectiv 10 km, cel mai mare eveniment de promovare a mișcării fizice organizat anul acesta în Caracal, „Romanaţi Trail Run”.

- Publicitate -

Printre participanţi s-a numărat şi primarul municipiului, Ion Doldurea.

„Am profitat alături de ceilați participanți de această ocazie pentru a parcurge traseul stabilit de organizatori. Îi îndemn pe toți cei cărora sănătatea le permite să facă mișcare fizică în aer liber sau într-o sală de sport. Ne ajută să ne încărcăm de energie, să ne  îmbunătățim randamentul fizic și intelectual”, a afirmat primarul  Ion Doldurea, participant la una din probe.


Evenimentul a fost organizat de Clubul Rotary Caracal și Fundația Județeană pentru Tineret Olt, cu sprijinul Primăriei Municipiului Caracal.

CITEŞTE ŞI: Drumul Expres Craiova-Piteşti. Imagini VIDEO de pe Centura Slatinei unde se fac lucrări de relocare a căii ferate

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri