AcasăEDUCAŢIEFOTO. Sute de elevi şi profesori din Olt, premiaţi de CJ pentru...

FOTO. Sute de elevi şi profesori din Olt, premiaţi de CJ pentru performanţa şcolară

spot_img

758 de premii, în valoare totală de 180.672 lei,  au fost acordate, marţi, de CJ Olt, elevilor şi profesorilor îndumători, care au reuşit rezultate deosebite la etapele judeţene, naţionale sau internaţionale ale olimpiadelor şcolare de specialitate.

Festivitatea de premiere a fost găzduită de sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina. La eveniment au fost prezenţi preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, vicepreşedintele Ionuţ Ivan şi inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Adrian Bărbulete.

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 17 octombrie | Invitat – Ion Doldurea, primar Caracal

„A devenit o tradiţie să premiem elevii şi profesorii. Din toate acţiunile noastre, dacă măcar un copil e motivat să înveţe mai bine, atunci considerăm că demersul nostru este unul de succes. De fiecare dată, am fost prezenţi şi încercăm să fim prezenţi pentru motivarea elevilor şi a profesorilor, în acelaşi timp, pentru a obţine rezultate bune la olimpiada şcolară. Astăzi avem 758 de premii pe care le acordăm, însumând în total 180 de milioane de lei. Cred că este un lucru bun şi faptul că astăzi avem o sală aproape neîncăpătoare arată acest lucru”, a declarat Marius Oprescu.

La rândul său, Adrian Bărbulete, i-a felicitat pe elevi şi pe profesori, subliniind că astfel de demersuri sunt motivante pentru obţinerea unor rezultate cât mai bune.

„Anul acesta sunt mai mulţi olimpici şi suntem bucuroşi că putem să premiem un număr mai mare de copii. Îi premiem şi pe profesorii care, de fiecare dată, au dat dovadă de profesionalism şi devotament în pregătirea lor. Mulţumim, pe această cale, Consiliului Judeţean că de fiecare dată a ştiut să ducă mai departe această tradiţie de a recompensa calitatea şi rezultatele deosebite. Ne bucurăm să putem spune, în anii următori, că suntem din ce în ce mai buni. Eu zic că orice lucru bun trebuie promovat, respectat şi promovat pentru că nicio muncă nu trebuie să rămână nerecompensată”, a afirmat acesta.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Olt, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt și Palatul Copiilor „Adrian Baran” Slatina.

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri