AcasăLIFEFOTO. Start la Expo Flora 26. Ce pot găsi slătinenii, pe Aleea...

FOTO. Start la Expo Flora 26. Ce pot găsi slătinenii, pe Aleea Eroilor din Parcul Tineretului

spot_img

Ediția cu numărul 26 a manifestării Expo Flora și-a deschis porțile astăzi, de la ora 10.00, și pentru prima dată se desfășoară pe Aleea Eroilor din Slatina, în proximitatea Parcului Tineretului.

- Publicitate -

Evenimentul se desfăşoră până duminică, 22 mai. Pe parcursul celor patru zile de festivitate vor fi prezenți următorii comercianți – trei meșteri populari (ceramică ) , patru standuri cu produse hand made, patru standuri cu deserturi și 23 de standuri cu flori.

„Odată cu ridicarea restricțiilor cauzate de pandemie, revenim treptat la normalitate și reluăm activitățile cu scop recreativ dedicate tuturor slătinenilor. Invit toți slătinenii dornici de a relua tradițiile orașului nostru și iubitorii de flori să ni se alăture la această manifestare organizată în perioada 19-22 mai”, a transmis primarul Emil Moţ.


CITEŞTE ŞI: Restaurant KFC la Slatina. Au fost depuse actele pentru obţinerea avizelor de construire

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri