AcasăACTUALFOTO | Se asfaltează DJ 546, între Slatina şi Brebeni. Cum se...

FOTO | Se asfaltează DJ 546, între Slatina şi Brebeni. Cum se desfăşoară traficul rutier

spot_img

Luni au început lucrările de modernizare a porţiunii drumului judeţean DJ 546, cuprins între Slatina, zona şantierului viitorului drum expres Craiova-Piteşti, şi comuna Coteana din judeţul Olt. Investiţia este finanţată de CJ Olt, printr-un proiect cu fonduri europene.

blank

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Olt, constructorul pregăteşte suprafaţa carosabilului pentru aşternerea a trei straturi de asfalt.

blank

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, dirijat cu piloţi de circulaţie.

blank

128 de milioane lei au fost accesați, printr-un proiect fonduri europene, pentru modernizarea DJ 546, Dăneasa (intersecție DN6) – Slatina (intersecție DN65) – Verguleasa (intersecție DN67B), pe o lungime de 58,367 km, care va traversa localitățile: Dăneasa, Drăgănești-Olt, Mărunței, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtișoara, Teslui şi Verguleasa.

blank blank blank blank blank

CITEŞTE ŞI: Noi fonduri europene prin programe transfrontaliere, atrase în Olt. Ce proiecte pregăteşte CJ

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri