AcasăACTUALFOTO. S-a redeschis Piaţa Producătorilor Olteni, la Slatina

FOTO. S-a redeschis Piaţa Producătorilor Olteni, la Slatina

spot_img

Piaţa Producătorilor Olteni, organizată de CJ Olt, s-a redeschis, sâmbătă, la Slatina. Piaţa va funcţiona, în fiecare sâmbătă, până la toamnă.

- Publicitate -

Printre produsele ce au putut fi găsite s-au numărat tomate, castraveţi, lactate, miere sau flori.

La deschidere au fost prezenţi preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, vicepreşedinţii Ionuţ Ivan şi Virgil Delureanu, primarul Slatinei, Emil Moţ, viceprimarul Alexandru Berechet, dar şi deputaţii PSD Florin Barbu, Emil Albotă, Marius Iancu şi Cătălin Grecu. Au fost prezenţi şi preşedintele OFSD Olt, Corina Sulger, şi preşedintele Seniorilor PSD, Emil Marinescu.


Piaţa Producătorilor Olteni, organizată de Consiliul Judeţean Olt, cu sprijinul Asociaţiei Tinerilor Fermieri (ATF) Olt, s-a deschis pentru prima oară, în toamna anului trecut.

Acest demers a fost inițiat de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, pentru sprijinirea micilor producători agricoli, promovarea produselor agricole locale  și pentru a răspunde politicii de promovare a alimentației sănătoase și producției agricole sustenabile.

Modelul a fost preluat de Ministerul Agriculturii şi în mai multe judeţe din ţară.


CITEŞTE ŞI: Județele Olteniei, sub Cod Portocaliu de ploi și instabilitate atmosferică până luni dimineață

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri