AcasăADMINISTRAŢIEFOTO | Reabilitarea DN 6 Alexandria-Craiova, aproape de start. CNAIR a predat...

FOTO | Reabilitarea DN 6 Alexandria-Craiova, aproape de start. CNAIR a predat amplasamentul constructorului

spot_img

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a predat, luni, amplasamentul pentru începerea lucrărilor de reabilitare a drumului naţional DN 6 Alexandria-Craiova, tronsonul dintre localităţile oltene Mihăieşti şi Drăghiceni.

- Publicitate -

Totodată, potrivit CNAIR, a fost emis şi ordinul de începere a lucrărilor.

„Astăzi a fost emis Ordinul de Începere și predat amplasamentul pentru DN 6, între km 132+435-185+230, între localitățile Mihăiești și Drăghiceni, în vederea realizării proiectului “Reabilitare DN6, Alexandria-Craiova, lot 2: 132+435-185+230-Relicitare”


între CNAIR în calitate de Beneficiar și Ozaltin Inșaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Șirketi, în calitate de Anteprenor”, se arată într-un comunicat al Companiei.

Sursa citată mai arată că beneficiarul a solicitat începerea, cu prioritate, a execuției lucrărilor la obiectivele aflate într-o stare avansată de degradare:

pod Stoenești


pasaj peste CF la Stoenești

pasaj peste CF la Dăneasa.

Antreprenorul a început lucrările în vederea amplasării Organizării de Șantier și stației de asfalt. În perioada următoare vor ajunge în șantier toate utilajele necesare și personalul necesar implementării proiectului.

Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

CITEŞTE ŞI: Patru trenuri pe hidrogen vor circula în fiecare zi pe ruta Bucureşti-Slatina-Craiova, prin Piteşti

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri