AcasăADMINISTRAŢIEFOTO | Primarul Emil Moţ a inaugurat o grădiniţă cu program prelungit...

FOTO | Primarul Emil Moţ a inaugurat o grădiniţă cu program prelungit în Slatina, în prima zi de şcoală

spot_img

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a participat luni, în prima zi de şcoală, la inaugurarea Grădiniţei cu Program Prelungit „Spiru Vergulescu”, unitate care până la începutul acestui an şcolar a funcţionat ca Grădiniţă cu program Normal.

Edilul a vorbit despre începutul de an şcolar şi despre iniţiativa de a transforma GPN-ul, în GPP.

„Astăzi chiar am avut o misiune dificilă: l-am dus pe cel mic la grădiniţă, iar pe cel mare la şcoală. Acum am inaugurat o Grădiniţă cu Program Prelungit. Este vorba despre Grădiniţa Spiru Vergulescu, care avea program normal, şi am luat hotărârea împreună cu doamna director şi în colaborare cu Inspectoratul Şcolar să o transformăm într-o grădiniţă cu program prelungit. Din punctul nostru de vedere este cel mai bun lucru pe care l-am făcut, venind în ajutorul părinţilor. Acum, copilul este la grădiniţă pe toată durata zilei, iar părinţii pot să meargă liniştiţi la serviciu”, a declarat Emil Moţ.

Primarul a mai arătat că este vorba despre o investiţie a primăriei în valoare de aproximativ 200.000 lei.

„Anul trecut am reabilitat termic această grădiniţă, iar în acest an am dotat-o cu toate cele necesare – pătuţuri, grup alimentar, mobilier, pentru a putea face o grădiniţă cu program prelungit. Sunt trei grupe de copii – mică, mijlocie şi mare – 70 de copii fericiţi. Cred că şi părinţii sunt fericiţi pentru că au copiii în siguranţă, la grădiniţă, pe mâini bune. Avem şi izolator şi cabinet medical, tot ce ne trebuie pentru această pandemie. Eu sper să treacă cât mai repede, iar copiii să se bucure de ceea ce era înainte de acest virus”, a mai arătat Emil Moţ.

La eveniment a participat şi viceprimarul Gigi Vîlceleanu.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri