AcasăACTUALFOTO. Preşedintele CJ Olt şi primarul Slatinei şi-au făcut cumpărăturile la Piaţa...

FOTO. Preşedintele CJ Olt şi primarul Slatinei şi-au făcut cumpărăturile la Piaţa Producătorilor Agricoli

spot_img

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, şi primarul Slatinei, Emil Moţ, s-au numărat printre slătinenii care, sâmbătă, au făcut cumpărături la Piaţa Producătorilor Agricoli din Olt, proiect derulat de forul judeţean.

Marius Oprescu a vorbit despre iniţiativa care deja se bucură de succes.

„Este a doua sâmbătă în care Piaţa Producătorilor Agricoli din Olt este deschisă. Aşa cum am constatat încă de sâmbăta trecută, avut succes, oamenii au venit să cumpere produse de la producători. De asemenea, stând de vorbă cu producătorii şi astăzi, cu toţii au fost mulţumiţi de vânzările pe care le-au făcut. Înseamnă că această piaţă a avut succes, sperăm să avem o toamnă lungă şi slătinenii să se bucure de produse proaspete, direct de la producători cât mai mult timp”, a declarat Marius Oprescu.


La rândul său, Emil Moţ, şi-a exprimat bucuria că slătinenii pot cumpăra marfă direct de la producătorii agricoli.

„A fost foarte bine la piaţă. Am văzut oameni din cartierul Progresul, de pe Victoriei, şi se pare că această piaţă le este foarte la îndemână. Mă bucur foarte mult, producătorii vând, iar clienţi au. Să sperăm că vom putea să le putem la dispoziţie slătinenilor această piaţă, cât mai mult timp”, a spus primarul.

Piaţa Producătorilor Agricoli din Olt este un demers fost inițiat de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, pentru sprijinirea micilor producători agricoli, promovarea produselor agricole locale  și pentru a răspunde politicii de promovare a alimentației sănătoase și producției agricole sustenabile. Asociaţia Tinerilor Fermieri este partenereul forului judeţean în acest proiect.


Piaţa Producătorilor Olteni va fi funcţională în fiecare zi de sâmbătă, de la 8.00 la 16.00, pe aleea de lângă sediul CJ Olt din Slatina.

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Un poliţist aflat „la pândă” îi cere unei femei să plece din faţa autospecialei că obturează radarul: Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea ailaltă!

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri