AcasăADMINISTRAŢIEFOTO | Olt: Se asfaltează între Slatina şi Brebeni, în apropierea pasajului...

FOTO | Olt: Se asfaltează între Slatina şi Brebeni, în apropierea pasajului de peste Drumul Expres

spot_img

Constructorii care modernizează tronsonul drumului judeţean DJ 546, dintre Slatina şi comuna Brebeni, au început, vineri dimineaţă, să toarne primul strat de asfalt.

Intervenţia vine în contextul în care, de la începutul lunii, a fost dat în folosinţă pasajul peste Drumul Expres. Asfaltarea a început de la acest pasaj către comuna Brebeni.

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, dirijat cu piloţi de circulaţie, pe durata efecturării lucrărilor.

128 de milioane lei au fost accesați de Consiliul Judeţean Olt, printr-un proiect fonduri europene, pentru modernizarea DJ 546, Dăneasa (intersecție DN6) – Slatina (intersecție DN65) – Verguleasa (intersecție DN67B), pe o lungime de 58,367 km, care va traversa localitățile: Dăneasa, Drăgănești-Olt, Mărunței, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtișoara, Teslui şi Verguleasa.

CITEŞTE ŞI: Şantierul Drumului Expres. Se dă drumul traficului rutier peste podul dinspre Brebeni şi peste cel de la Oltişoru

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri