AcasăACTUALFOTO | Magazinele Penny din județul Dolj, amendate de comisarii de la...

FOTO | Magazinele Penny din județul Dolj, amendate de comisarii de la Protecția Consumatorului. Ce nereguli au fost găsite

spot_img

Patru magazine din județul Dolj, aparținând lanțului Penny, au fost amendate în urma unui control efectuat, în ultima săptămână, de către reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Dolj.  

Potrivit reprezentanților CJPC Dolj, pentru neregulile constatate, comisarii CJPC DOLJ au aplicat șase amenzi contravenționale, în valoare totală de 80.000 lei, un avertisment și au dispus oprirea definitivă de la comercializare a produselor alimentare neconforme, în valoare de 1.299 de lei.

blank

Totodată, aceștia au oprit temporar, până la remedierea deficiențelor, trei vitrine frigorifice din cadrul unităților controlate.

blank

„Neregulile constatate în timpul controalelor, au fost: comercializarea unor legume și fructe necurățate corespunzător, depreciate calitativ, cu mucegai, modificate organoleptic, de calibre diferite; comercializarea unor produse congelate cu exces de gheață și modificări organoleptice; utilizarea unor vitrine frigorifice insalubre, cu insecte, resturi alimentare, praf; folosirea unor condiții de păstrare a produselor alimentare necorespunzătoare din punct de vedere igienico-sanitar; comercializarea unor produse alimentare cu ambalajele deteriorate; nerespectarea regimului de temperatură de păstrare a produselor alimentare recomandat de producători”, informează CJPC Dolj.

blank

blank

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri