AcasăEDUCAŢIEFOTO | Grădina de relaxare, liniște si învățare, la Grădiniţa Nr. 2...

FOTO | Grădina de relaxare, liniște si învățare, la Grădiniţa Nr. 2 Slatina

spot_img

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina a desfăşurat, în perioada februarie-mai 2022, Proiectul Naţional – Pilot „Grădina de relaxare, liniște si învățare”, în parteneriat cu Ministerul Educației şi Asociația „Creștini” , prin intermediul căruia a amenajat un spațiu din curtea grădiniței cu patru zone: zona de liniște, zona de relaxare, zona de învățare si zona „pereții ne surprind”.

- Publicitate -

Directorul unităţii, Mihaela Dicu, a explicat că în acest decor copiii vor desfășura activități didactice în aer liber, împreună cu cadrele didactice.

„Prin educatoarele din grădinița noastră, prin părinții copiilor înscriși aici, GPP Nr. 2 Slatina a reușit încă o dată să-și valorifice creativitatea în realizarea elementelor care compun Grădina de Relaxare Liniște și Învățare în nuanțe de culori și forme diverse. Creația noastră este și a voastră, dragi copii! Pentru voi, atât noi, profesorii, cât și mulți dintre părinții voștri au privit această idee ca pe o oportunitate, au acceptat-o și au ales sa se implice activ și să o transforme într-o schimbare reală. Felicitări, dragii noștri! Împreună putem deveni mai buni în acest proces al schimbărilor educaționale! Frumusețea amenajării se datorează implicării deosebite a tuturor categoriilor de personal din grădinița noastră.


Mulțumim Prysmian Group Slatina pentru sponsorizarea cu tamburi, mulțumim părinților pentru materialele donate dar si întregului personal al grădiniței, pentru implicare, pentru tot timpul liber petrecut la crearea acestui spațiu unic și drag nouă, în care am pus o parte din sufletul nostru!”, a transmis Mihaela Dicu.

„Conceptul Grădina de relaxare liniște și învățare imprimă copiilor deprinderi și obișnuite de ordine, de libertate și diversitate, reglări comportamentale și emoționale în mediul de afara/outdoor, un interes crescut de a explora și împărtăși experiențe. Este o idee românească la care pun umărul toți slujitorii învățământului care cred în puterea lor de adaptabilitate la noile tendințe outdoor”, a spus şi Silvia Breben, unul dintre coordonatorii proiectului.

VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 16 mai | Invitat – medicul Dorian Costescu


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri