AcasăACTUALFOTO. Două trenuri s-au ciocnit, în judeţul Teleorman. A fost activat Planul...

FOTO. Două trenuri s-au ciocnit, în judeţul Teleorman. A fost activat Planul roşu de intervenţie

spot_img

UPDATE. Potrivit ultimelor informații, centralizate de la locul intervenției, situația privind victimele se prezintă astfel:

– 12 persoane rănite, dintre care 4 transportate la spital și 8 nu au necesitat acest lucru, însă au fost asistate medical la fața locului;

– dintre cele 4 victime, un bărbat de cca. 46 de ani și o femeie de aprox. 30 de ani au fost transportate la UPU Alexandria, cu traumatisme la nivelul membrelor și capului, conștiente și cooperante, iar alte două persoane, un bărbat de cca. 59 de ani și o femeie de aprox. 61 de ani au fost transportate la Spitalul Municipal din Roșiorii de Vede, cu traumatisme la nivelul membrelor.


ŞTIREA INIŢIALĂ. Planul roşu de intervenţie a fost activat, în această dimineaţă, după ce două trenuri, unul de călători şi un marfar, s-au ciocnit, între localităţile Măldăeni şi Roşiorii de Vede din judeţul Telorman.

Trei pasageri din trenul IR 1822, Arad – București Nord, aflat în spatele trenului de marfă deraiat, în momentul frânării de urgență a trenului s-au lovit, aceștia fiind  preluați de echipajele medicale pentru acordarea de îngrijiri.

„Planul Roșu de Intervenție a fost activat la ora 04.05, iar la  ora 06.45 a fost dezactivat. Până în acest moment avem 3 victime transportate la spital, conștiente și cooperante, și 10 persoane  monitorizate la fața locului cu traumatisme ușoare. În tren au fost aproximativ 280 de persoane dintre care cca. 200 au fost transportate la gara din Roșiori, restul urmând să fie preluați de o garnitură de tren pusă la dispoziție de CFR. Misiunea este în dinamică, vom reveni cu informații”, transmite ISU Teleorman.

Până la restabilierea circulației în condiții normale, sunt posibile și alte întârzieri în circulația trenurilor de călători, anunţă CFR Călători.

„Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, CFR Călători aplicând întocmai instrucțiunile acestuia”, transmite compania de căi ferate.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri