AcasăADMINISTRAŢIEFOTO | Cum va arăta Parcul „Poroineanu” din Caracal, după reamenajarea de...

FOTO | Cum va arăta Parcul „Poroineanu” din Caracal, după reamenajarea de şase milioane de euro cu fonduri europene

spot_img

Municipalitatea caracaleană a postat primele imagini cu felul în care va arăta Parcul „Constantin Poroineanu” , după implementarea amplului proiect de reabilitare şi reamenajare în valoare de şase milioane de euro, bani europeni.

În primăvara anului 2023 vor demara lucrările de reamenajare a Parcului „Constantin Poroineanu” din Caracal, având în vedere că au fost realizate studiul de fezabilitate și proiectul tehnic, anunţă primarul Ion Doldurea.

Şase milioane de euro, bani pe care Primăria Municipiului Caracal îi solicită de la ADR SV Oltenia pentru a moderniza parcul, vor fi folosiți pentru realizarea unor lucrări ample de amenajare a spațiului verde, pentru irigații și pentru protejarea celor peste 160 de specii de plante unicat.

Proiectul cuprinde și reamenajarea zonei lacului care se dorește a fi un element de modernitate în raport cu istoricul acestui parc.

„Avem unul din cele mai frumoase parcuri naturale din țară și din Europa. Parcul Constantin Poroineanu este astăzi un reper important în comunitatea noastră”, a declarat Doldurea.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri