AcasăADMINISTRAŢIEFOTO. Cum arată cel mai mare proiect de infrastructură din Dolj, finanţat...

FOTO. Cum arată cel mai mare proiect de infrastructură din Dolj, finanţat cu bani europeni

spot_img

ADR Sud-Vest Oltenia a publicat, pe pagina de Facebook, omagini spectaculoase cu DJ 552 Craiova-Cetate, cel mai mare proiect de infrastructură rutieră implementat de Consiliul Județean Dolj, cu bani europeni.

Modernizarea celor 70 de kilometri de drum va reduce semnificativ timpul petrecut în trafic pe cea mai circulată arteră județeană din Dolj.

CITEŞTE ŞI: Cupa Mondială Qatar 2022 | Iran învinge Ţara Galilor cu două goluri înscrise în prelungiri

DJ 552 asigură conexiunea a patru coridoare din rețeaua transeuropeană de transport TEN-T.

Valoarea totală a lucrărilor finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este de aproape 235 de milioane de lei, iar finanțarea nerambursabilă se ridică la 169 de milioane de lei.

Investițiile sunt realizate în cadrul Axei Prioritare 6 – Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere de importanţă regională.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri