AcasăACTUALFOTO. Craioveni amendaţi pentru depozitarea de gunoi pe domeniul public, identificaţi după...

FOTO. Craioveni amendaţi pentru depozitarea de gunoi pe domeniul public, identificaţi după fotografiile din vacanţe lăsate printre gunoaie

spot_img

O familie din Craiova a fost amendată de Poliţia Locală pentru aruncarea de gunoi pe domeniul public după ce autorii au fost identificaţi în baza fotografiilor din vacanţe, pe care le-au pus în gunoi.

- Publicitate -

Potrivit poliţiştilor locali, pe lângă fotografiile din vacanţe, aruncate într-o grămadă de gunoi pe strada Arad din Craiova, persoanele respective au lăsat la vedere şi facturi, dar şi autorizaţiile de construire ale propriilor case, în original.

20.000 lei este cuantumul amenzilor aplicate de Poliţia Locală Craiova, pe numele autorilor urmând să vină şi o factură pentru cheltuielile de curăţare şi transport al gunoaielor de către operatorul de salubritate.


„În graba de a arunca gunoaie pe domeniul public, mai exact pe strada Arad, au aruncat și fotografii din vacanțe, precum și documentațiile de urbanism și autorizațiile de construire a propriilor imobile, în original. Polițiștii locali au procedat la identificarea persoanelor respective și au aplicat amenzi în cuantum de 20.000 lei. De asemenea, vor fi întocmite documentele necesare pentru ca cetățenii respectivi să suporte și cheltuielile de curățare și transport al gunoaielor de către operatorul de salubritate”, transmite Poliţia Locală Craiova.

Poliţiştii locali mai precizează că actele pentru imobile și pozele pot să fie recuperate de la Poliția Locală, dupa dovada achitării sancțiunilor dispuse.

VEZI GALERIA FOTO:


 

 

CITEŞTE ŞI: 40 de lideri PNL ar urma să ceară demisia lui Cîţu de la şefia partidului

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri