AcasăADMINISTRAŢIEFOTO. CJ Olt reabilitează tronsonul de drum din apropierea DEx 12 Craiova-Piteşti....

FOTO. CJ Olt reabilitează tronsonul de drum din apropierea DEx 12 Craiova-Piteşti. Lucrarea, finanţată cu fonduri europene, aproape de final

spot_img

Din această săptămână au început lucrările pentru turnarea stratului de uzură de asfalt, pe drumul judeţean DJ 546, tronsonul dintre Slatina şi Coteana. Artera rutieră are legătură directă cu Drumul Expres Craiova-Piteşti.

Lucrările se desfăşoară în cadrul unui proiect cu fonduri europene, derulat de Consiliul Judeţean Olt, în valoare de 128 de milioane lei.

Proiectul vizează pentru modernizarea DJ 546 Dăneasa (intersecție DN6) – Slatina (intersecție DN65) – Verguleasa (intersecție DN67B), pe o lungime de 58,367 km.

Drumul traversează localitățile: Dăneasa, Drăgănești-Olt, Mărunței, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtișoara, Teslui şi Verguleasa.

Potrivit reprezentanţilor forului judeţean, turnarea stratului de uzură va fi finalizată, până săptămâna viitoare.

CITEŞTE ŞI: Cel mai lung drum judeţean din Olt, în reabilitare. Se lucrează la consolidarea alunecării de teren de pe DJ 546 (FOTO)

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri