AcasăACTUALFOTO. Autostrada Ford: A început reumplerea lacului Milcov, după ce s-a finalizat...

FOTO. Autostrada Ford: A început reumplerea lacului Milcov, după ce s-a finalizat construcţia viaductului din zonă

spot_img

Muncitorii care construiesc Drumul Expres Craiova-Piteşti au început, de joi după-amiază, să reumple lacul Milcov după ce au finalizat lucrările la viaductul din zonă.

- Publicitate -

S-au obturat ţevile care fuseseră introduse pentru a seca lacul. Deja, a început să crească nivelul apei din lacum Milcov.

Începând cu 21 aprilie, se va putea circula pe prima porţiune a Drumului Expres Craiova-Piteşti, a anunţat luni ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care a fost prezent pe şantier. Este vorba despre Lotul 1 al Tronsonului 2 – Centura de ocolire a oraşului Balş.


În ceea ce priveşte Lotul 2 – Centura de ocolire a municipiului Slatina, acesta va fi dat în folosinţă la începutul lunii iunie.

„Vor începe procedurile de recepţie pe acest lot, astfel încât în 21 aprilie să încheiem această etapă pe lotul 1. Este o diferenţă majoră pe care o vedeţi între ce înseamnă tronsonul 2 şi tronsonul 1. Pe 21 aprilie se va circula, deci, pe Centrura Balşului, iar la Slatina de la începutul lui iunie. Practic, atunci se termină tot tronsonul 2”, a declarat ministrul Transporturilor, vicepremierul Sorin Grindeanu, luni.

VEZI GALERIE FOTO:


CITEŞTE ŞI: Primele lucrări derulate pe traseul drumului de mare viteză Craiova-Târgu Jiu

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri