AcasăACTUALFOTO | Ateliere de pictură pe figurine de ipsos, organizate gratuit la...

FOTO | Ateliere de pictură pe figurine de ipsos, organizate gratuit la Craiova

spot_img

La atelierele organizate de către reprezentanții Figurine IPSOS Craiova, creativitatea, voia bună și comunicarea între copii devin variante perfecte pentru scrierea unor povești despre care nu ai cum să nu duci vorba mai departe. Mihaela și soțul său au în atenție, prin obiectele realizate, în principal copiii, dar cu siguranță și adulții pasionați de pictură nu au cum să nu îndrăgească figurinele din ipsos.  

- Publicitate -

Mihaela și Cristian realizează figurine din ipsos pentru copii din anul 2010. Au pornit activitatea acasă, dar în urmă cu două luni s-au mutat într-un spațiu care le permite derularea mai multor acțiuni.

„Suntem producători de figurine de ipsos pentru copii din anul 2010. În tot acest timp, atelierul de turnare a figurinelor în matrițe a fost acasă. De aproximativ două luni, am mutat acest atelier de producție. L-am mutat pentru spațiu. Avem acum suficient spațiu pentru producerea figurinelor, prezentarea lor la raft, dar și pentru atelierele de pictură liberă pe ipsos”, spune Mihaela.


Din echipa Mihaelei și a soțului său mai face parte și a treia persoană care s-a alăturat poveștilor figurinelor din ipsos în urmă cu patru luni.

CITEȘTE ȘI: FOTO. Poliţiştii din Olt, înaintaţi în grad de ziua lor

„Este mai mult o afacere de familie. De activitate mă ocup eu, soțul meu Cristian și, de patru luni, avem o colegă care ne ajută la turnarea figurinelor și nu doar atât. Toți trei facem o echipă minunată. Consider că nu putem unii fără alții și că vom dezvolta lucruri frumoase”, mai povestește Mihaela.


Referitor la atelierele de pictură, acestea sunt gratuite și se organizează de luni până vineri, iar dacă sunt cereri, se pot programa și pentru ziua de sâmbătă.

„Atelierele de pictură se organizează de luni până vineri și, la cerere, chiar și sâmbătă , în intervalul 9.00-12.00 . În fiecare zi avem programată o singură clasă sau un grup . Se poate veni apoi și individual la pictat, între orele 13.00-18.00. Atelierele sunt valabile pe termen nelimitat. Primim înscrieri pentru toate lunile următoare. Atelierul de pictură liberă pe ipsos este gratuit și, în cadrul lui, copiii vor primi două figurine din ipsos, din ce avem noi în stoc, și vor avea la dispoziție toate cele necesare pentru pictarea lor. Daca ei mai doresc și alte figurine, se pot achiziționa la prețul de la raft, iar pictura lor ramâne în continuare gratuită”, mai spune Mihaela.

Prin aceste ateliere, Mihaela și Cristian întorc comunității, parte din bucuria primită. Ei spun că și adulții se pot relaxa, pictând, și chiar recomandă această metodă.

„Ne bucurăm că produsele noastre sunt apreciate. Îi îndemnăm și pe părinți să picteze. Pictura pe ipsos este o terapie prin artă. Este greu să ne desprindem de gânduri și griji, dar odată luată pensula în mână, creativitatea își va face simțită prezența”, conchide reprezentanta Figurine IPSOS Craiova.

CITEȘTE ȘI: Cauți cea mai practică soluție de a amenaja bucătăria restaurantului tău? Iată care este aceea!

 

 

 

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri