AcasăACTUALFOTO: Agenduțe lucrate manual pentru IntenCity. Zonă de handmade la festivalul organizat...

FOTO: Agenduțe lucrate manual pentru IntenCity. Zonă de handmade la festivalul organizat la Craiova

spot_img

Imaginaţie din belșug, talent, culori frumos îmbinate şi dorința de a-l muțumi pe cumpărător, acestea sunt elemente ce definesc doi tineri craioveni care confecționează manual jurnale, agende sau portofele din piele. 

S-au jucat în atelierul lor cu mici bucăți de piele și au creat agenduțe „IntenCity”. S-au organizat ca la carte și au decis să participe la festivalul din Bănie, având măsuța cu minunății așezată în zona dedicată handmade-ului.

Agende vintage, jurnal de călătorie, jurnal pictat respectând o anumită temă, portofele de diferite dimensiuni, unele cu capse, altele simple, acestea sunt o parte dintre creațiile celor de la Atelier Skoob Craiova. Dau viață agendelor, personalizându-le și spun că atunci când rezultatul este cel dorit…uită de efortul depus.


Sunt mulțumiți că au ales să vină la Festivalul IntenCity, experiența primei seri determinându-i să vină și următoarele două.

Zona IntenCity dedicată produselor handmade nu este una săracă.

Cei care au ales să vină la festival își pot cumpăra produse din lavandă, obiecte dedicate oltenilor, cu mesaje hazlii despre olteni, cercei, brătări și o gamă largă de alte bijuterii lucrate manual.


CITEȘTE ȘI: Guvernul a aprobat majorarea salariilor bugetarilor

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri