AcasăACTUALFostul Spital de psihiatrie din Slatina, reabilitat de CJ Olt. Ce secţii...

Fostul Spital de psihiatrie din Slatina, reabilitat de CJ Olt. Ce secţii vor fi mutate aici

spot_img

Imobilul de pe strada Drăgăneşti din Slatina în care a funcţionat Secţia Psihiatrie-Dermatologie a Spitalului Judeţean va fi reabilitat de CJ Olt iar aici vor fi relocate Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, împreună cu baza de tratament, Compartiment Boli cronice și Compartiment Dermato-Venerologie.

- Publicitate -

Investiţia Consiliului Judeţean Olt este posibilă după ce Consiliul Local Slatina a aprobat trecerea imobilului situat pe strada Drăgănești nr. 13, din domeniul public al municipiului, în domeniul public al județului.

Clădirea este compusă din parter şi trei etaje, iar terenul din jur are 2.170 metri pătraţi.


Imbiliul va fi administrat de Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar după reabilitare, aici vor fi relocate secțiile: Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, împreună cu baza de tratament, Compartiment Boli cronice și Compartiment Dermato-Venerologie.

Secţia de Psihiatrie a Spitalului Slatina a fost mutată din imobilul de pe strada Drăgăneşti, în iulie 2020, într-o clădire reabilitată tot de CJ Olt de pe strada Trandafirilor..

Şapte milioane de lei a fost valoarea întregului proiect, supă suportată din bugetul propriu al Consiliului Județean Olt.


În perioada pandemiei, clădirea a servit drept Secţie COVID.

CITEŞTE ŞI: Incendiu la un spital din Târgu Jiu. Zeci de pacienţi evacuaţi

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri