AcasăACTUALForest Bike, primul eveniment din acest an, organizat de Primăria Slatina la...

Forest Bike, primul eveniment din acest an, organizat de Primăria Slatina la Pădurea Strehareţi

spot_img

Municipalitatea revitalizează, în acest an, zona de promenadă de la Pădurea Strehareţi. Evenimentul „Forest Bike” va fi organizat în această primăvară, potrivit viceprimarului Gigi Vîlceleanu.

Pădurea Strehareți din Slatina a fost complet transformată, în 2023,  printr-un proiect finanţat de Primăria Municipiului Slatina. Pentru anul 2023, au mai rămas doar câteva lucruri de finalizat pentru ca aceasta să devină din nou unul dintre cele mai frumoase și dorite locuri din oraș.

CITEŞTE ŞI: Un tânăr a fost reţinut de DIICOT, în cazul petrecăreţilor din Vâlcea care au ajuns la spital după ce au consumat droguri

Viceprimarul Gigi Vîlceleanu a vorbit despre planurile autorităților pentru Pădurea Strehareți, în emisiunea „Reporter 24”. „Forest Bike” este evenimentul prin care Primăria redă zona slătinenilor.

„Vom inaugura Pădurea Strehareţi şi aş vrea să creăm un eveniment, după Slatina CityRun. Acest eveniment are deja o tradiţie şi nu vreau să-i schimb traseul, vom rămâne pe aceeaşi specificaţie cross şi semimaraton, dar vreau să includem şi Pădurea Strehareţi. În primăvară va fi gata şi vom organiza aici un eveniment Forest Bike. Va fi un concurs de biciclete care să se adreseze tuturor doritorilor”,  a declarat viceprimarul Gigi Vîlceleanu.

Slătinenii se vor putea bucura din nou de activități în aer liber și de momente relaxante în natură, iar municipalitatea pregătește și surprize noi pentru inaugurarea Pădurii de la Strehareți.

„S-a investit destul de mult, sperăm să terminăm cu totul, să montăm şi camerele de luat vederi, să tragem sursa de curent şi să fie totul pus la punct. Cu acest eveniment, Forest Bike, vrem să le redăm slătinenilor Pădurea Strehareţi. Vor putea din nou să vină şi să se bucure de aer curat”, a mai spus vice-edilul.

În prezent, Pădurea Strehareți dispune de un parc de joacă pentru copii, piste de biciclete și un loc special amenajat pentru grătar și picnic. Toate aceste lucrări de modernizare fac parte din proiectul amplu al Primăriei Municipiului Slatina de a readuce Pădurea Strehareți în valoare.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri