AcasăADMINISTRAŢIEFonduri europene pentru reabilitarea unui drum judeţean din Olt. Ce sumă atrage...

Fonduri europene pentru reabilitarea unui drum judeţean din Olt. Ce sumă atrage CJ

spot_img

Consiliul Judeţean Olt reabilitează drumul judeţean DJ 657 Recea – Valea Mare – Priseaca – Poboru – Spineni cu fonduri europene atrase prin Programul Operaţional Regional (POR) 2021-2027.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că valoare investiţiei se ridică la aproximativ 165 milioane lei.

„În cadrul acestui proiect, atât pentru studiul de fezabilitate, cât şi pentru proiectare, banii sunt obţinuţi pe Programul Operaţional Regional. Au fost bani pentru pregătirea proiectelor pentru exerciţiul bugetar următor, am atras aceşti bani, urmând ca atunci când se va da drumul la exerciţiul financiar european următor, să-l depunem pe Programul Operaţional Regional. Este vorba despre o sumă de 165 milioane de lei pentru a reabilita şi moderniza acest drum”, a declarat Oprescu.


CITEŞTE ŞI: Alexandru Rafila, despre masca de protecție în viitorul an școlar: „Va fi recomandată, nu va fi impusă”

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri