AcasăACTUALFocuri de armă executate de un poliţist pentru aplanarea unui conflict izbucnit...

Focuri de armă executate de un poliţist pentru aplanarea unui conflict izbucnit între două familii de romi

spot_img

Un poliţist din Teleorman a tras cu pistolul din dotare, joi seara, pentru a aplana un conflict izbucnit între două familii, într-un cartier din Alexandria.

Potrivit unor surse locale, este vorba despre un scandal izbucnit între două familii de romi din municipiul teleormănean, protagoniştii fiind înarmaţi cu arme albe.

CITEŞTE ŞI: Manelistul Culiţă Sterp, reţinut, după ce a condus băut şi cu viteză, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a lovit o maşină şi a fugit

„La data de 17  noiembrie a.c., ora 18:17, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un cetățean din municipiul Alexandria, pentru a  interveni la un eveniment.

La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă de ordine publică, iar în momentul în care a legitimat una dintre persoane, de sex masculin, aflată la adresa respectivă, aceasta, împreună cu alte 4-5 persoane, au devenit recalcitrante.

Pentru aplanarea conflictului, au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical de către unul din membrii patrulei.

În continuare, se efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea situației de fapt”, transmite IPJ Teleorman.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri