AcasăACTUALFocar de COVID la Opera Română Craiova. Artiștii lucrează de acasă

Focar de COVID la Opera Română Craiova. Artiștii lucrează de acasă

spot_img

Un focar de COVID-19 este înregistrat la Opera Română Craiova, după ce 14 angajați ar fi fost infectați cu noul coronavirus, în ultimele două săptămâni.  S-a luat decizia ca cei din compartimentele artistice  să lucreze de acasă, sub forma studiului individual.

Directorul Antoniu Zamfir a aflat despre situație în data de 6 septembrie când, spune acesta, a și demarat o anchetă internă, cum i-a cerut DSP Dolj.

Toti angajatii din compartimentele artistice îsi desfasoară activitatea în studiu individual la domiciliu.


„În data de 6 septemprie, am fost contactat telefonic de un reprezentant al DSP Dolj, care mi-a adus la cunoștință ca au fost depistati pozitiv, în urma testelor PCR un număr de 4 angajați, dintre care 3 din cor și o doamnă Maestru corepetitor, mama uneia dintre coristele depistate pozitiv. Ne-au solicitat realizarea unei anchete interne prin care să identificăm contacții celor 4 persoane și să le comunicam in scris numele acelor persoane precum si procedurile interne ale instituției privind respectarea distanțării fizice in timpul programului de lucru, și graficul de dezinfectare al spațiilor in care ne desfasurăm activitatea. Le-am trimis informațiile, si fara a ne solicita dansii suspendarea activitatii, am luat decizia ca toti angajatii din compartimentele artistice sa îsi desfasoare activitatea in studiu individual la domiciliu. Desi tin legatura permanent cu colegii mei, in special cu conducatorii compartimentelor artistice, numarul exact al cazurilor din cadrul instituției noastre il cunoaste doar DSP Dolj. In funcție de evoluția sau involuția numarului de cazuri Covid 19, vom lua decizia reluarii activitatii compartimentelor afectate, atunci când va fi posibil”, a precizat Antoniu Zamfir, managerul Operei Române Craiova.

CITEȘTE ȘI: O femeie în vârstă de 46 de ani din Olt a murit din cauza infecţiei cu noul coronavirus

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri