AcasăPOLITICĂFirma fiului unui consilier local dintr-o comună din Dolj, contract de prestări...

Firma fiului unui consilier local dintr-o comună din Dolj, contract de prestări servicii cu primăria

spot_img

Un consilier local din comuna Bârca, judeţul Dolj, a fost găsit incompatibil de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate, după ce firma fiului său a luat bani de la primăria din localitate, în baza unui contract de prestări servicii.

- Publicitate -

Incompatibilitate alui Constantin Turculean s-a petrecut în mandatul 2016-2020, transmite ANI.

„În perioada exercitării mandatului 2016 -2020 de consilier local, societatea comercială al cărei administrator este fiul persoanei evaluate (în calitate de prestator), a încheiat la data de 19 mai 2020 cu Primăria comunei Bârca (în calitate de achizitor), un contract de prestare servicii, pe durată determinată de 1 an, încălcând astfel prevederile art. 90, alin (1) și (2) din Legea nr. 161/2003”, arată inspectorii de integritate.


VEZI ŞI: Emisiunea “Reporter 24” din 16 mai | Invitat – medicul Dorian Costescu

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri