AcasăACTUALFirmă din Gorj, amendată de Garda de Mediu. Poluare cu țiței în...

Firmă din Gorj, amendată de Garda de Mediu. Poluare cu țiței în zona Jupânești

spot_img

Un operator economic din județul Gorj a fost amendat de către comisarii Gărzii de Mediu, în urma unui incident cauzat de uzura conductelor de transport țiței în zona Viersani, comuna Jupânesti. 

Potrivit Gărzii de Mediu Gorj, firma respectivă desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor.

Din cauza neregulilor depistate a fost aplicată o amendă în valoare de 65.000 de lei, iar operatorul este obligat să curețe terenul afectat.


„Un nou incident cauzat de uzura conductelor de transport țiței în zona Viersani, comuna Jupânesti, identificat și verificat de comisarii Gărzii de Mediu Gorj a condus la constatarea unei poluării grave a solului. Operatorul care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor, responsabil de acest incident a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 65.000 lei și obligat să ia măsuri de ecologizare a terenului”, arată Garda de Mediu Gorj.

CITEȘTE ȘI: GORJ: Un primar trimis în judecată pentru luare de mită scapă de arestul preventiv. Măsură înlocuită de Curtea de Apel Craiova

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri