AcasăADMINISTRAŢIEFirma care administrează Cimitirul Strehareţi din Slatina, monitorizată de Primărie. Viceprimar: Este...

Firma care administrează Cimitirul Strehareţi din Slatina, monitorizată de Primărie. Viceprimar: Este important să aibă o relaţie cât mai calitativă cu cetăţenii

spot_img

Situaţia de la Cimitirul Strehareţi este monitorizată de Primăria Slatina, după ce mai mulţi slătineni s-au plânsă de serviciile oferite de firma care administrează acest serviciu.

Viceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet, spune că municipalitatea este în contact permanent cu firma care administrează Cimitirul Strehareţi, astfel încât slătinenii să beneficieze de cele mai bune servicii.

CITEŞTE ŞI: Șase companii din energie, amendate de ANRE pentru emiterea cu întârziere a facturilor

„De la început, mi-am dorit şi îmi doresc ca acest serviciu de interes public să funcţioneze şi îmi doresc ca slătinenii să beneficieze de cele mai bune servicii. Nu este un serviciu tocmai de care ai vrea să ai nevoie, dar la un moment dat, din păcate, toţi o să ne lovim de asta. Situaţia, în momentul de faţă, este că încercăm să avem un dialog şi încercăm să discutăm cât mai mult cu concesionarul acestui serviciu. Este important să respecte contractul şi este important să aibă o relaţie cât mai calitativă cu cetăţenii. Administrează serviciul nostru şi relaţia ar trebui să fie impecabilă. Atât timp cât se respectă legea şi contractul, din partea noastră nu este nicio problemă”, a declarat Berechet.

Oficialul şi-a exptrimat speranţa că neînţelegerile vor înceta.

„Există un departament la Direcţia Patrimoniu, care monitorizează concesiunile. Sunt persoane desemnate, care verifică acest contract şi se asigură ca lucrurile să funcţioneze, între noi şi firma respectivă. Au mai existat şi neînţelegeri, mai există şi în continuare, sper ca lucrurile să se rezolve cât mai repede, pentru că până la urmă este vorba despre cetăţenii municipiului Slatina şi chiar trebuie să beneficieze de aceste servicii în cea mai bună formă a lor”, a mai spus Alexandru Berechet.

Mai mulţi slătineni s-au declarat nemulţumiţi de calitatea serviciilor firmei care administrează Cimitirul Strehareţi din Slatina, serviciu concesionat de la Primărie. Principalele nemulţumiri sunt legate de modul în care aparţinătorii sunt trataţi şi de preţurile piperate ce sunt practicate.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri