AcasăLIFEFILMELE ALINEI | Top Gun: Maverick (2022) - Cea mai bună continuare...

FILMELE ALINEI | Top Gun: Maverick (2022) – Cea mai bună continuare a unui film

spot_img

După treizeci și șase de ani de la prima lansare, Top Gun se întoarce și doboară recorduri. Pentru Tom Cruise este filmul cu cele mai mari încasări la box office în Statele Unite. A avut cele mai mari încasări pentru Paramount în Marea Britanie și Irlanda. Pronosticurile spun că va ajunge să fie cel mai bun film al lui Tom Cruise și va avea încasări de un miliard de dolari.

- Publicitate -

Misiunea lui Maverick în film este să antreneze un grup de piloți de elită cu scopul de a elimina un pericol care amenință siguranța omenirii. Misiunea este extrem de tehnică și calculată la secundă, iar orice eroare se poate transforma într-o tragedie.

Filmul este o continuare a poveștii din 1986, iar pentru Maverick este și o misiune umană, de a-și răscumpăra greșeli pe care le-a făcut atunci.


“Top Gun: Maverick” a fost 100% conceput pentru o experiență cinematografică. Avioanele de luptă au fost dotate cu camere IMAX și au fost folosite capturi reale din aer.

După doi ani de producție și mai multe amânări din cauza pandemiei, Top Gun s-a întors în cinematografe ca cea mai mare lansare a unui film pentru Tom Cruise.

CITEŞTE ŞI: Melodia Fetelor de la Căpâlna, pe coloana sonoră a unui film de la Hollywood


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri