AcasăLIFEFILMELE ALINEI | The Adam Project - Înapoi în 2022

FILMELE ALINEI | The Adam Project – Înapoi în 2022

spot_img
- Ştirea ta -spot_img

The Adam Project este cel mai recent film care îl are în rol principal pe Ryan Reynolds și este o producție marca Netflix.

Adam face un salt din anul 2050 în trecut și îl întâlnește pe sinele lui mai tânăr, din anul 2022. Împreună trebuie să repare o greșeală din anul 2018, când cea mai mare invenție din lumea fizicii a ajuns să fie scăpată de sub control. Pentru Adam, călătoria în trecut înseamnă salvarea viitorul de evenimentele care nu ar fi trebuit să se producă de la început.

Este un film science fiction și are mai multe referințe la alte producții cu supereroi sau despre călătoria în timp. Sunt secvențe care ne amintesc de Back to the Future, Star Wars, Deadpool, The Hobbit sau serialul nemțesc Dark. Distribuția filmului o regăsim ușor în Universul Marvel.

Ryan Reynolds dă culoare filmului cu umorul în stilul lui caracteristic. Și aici se creează o conexiune cu Universul Marvel prin replicile savuroase pe care Reynolds le aduce din filmul Deadpool.

The Adam Project poate fi urmărit pe rețeaua de streaming online Netflix.

VEZI ŞI: FILMELE ALINEI | The Batman – Un nou univers, o nouă poveste

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri