AcasăLIFEFILMELE ALINEI | Doctor Strange in the Multiverse of Madness - Așteptări...

FILMELE ALINEI | Doctor Strange in the Multiverse of Madness – Așteptări vs. Realitate | Recenzie cu spoilere

spot_img

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” este una dintre cele mai așteptate producții Marvel Studios. Filmul a fost regizat de Sam Raimi, scris de Michael Waldron și se bazează pe seria de benzi desenate Marvel Comics.

- Publicitate -

Stephen Strange (Benedict Cumberbatch), un fost neurochirurg care și-a pierdut dexteritatea într-un accident de mașină, și-a câștigat puterile magice într-un templu sacru din Nepal în care a învățat să își folosească forța mâinilor.

În Multiverse of Madness Doctor Strange e prins în mijlocul unor evenimente neprevăzute și trebuie să facă față provocărilor pe care le au variantele lui în alte dimensiuni. Cu monștri pe urmele lui, ghidați de o forță incredibilă, Strange călătorește în realități alternative unde întâlnește alți supereroi din Universul Marvel.


Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) o aduce în film pe Scarlet Witch, mai puternică acum ca niciodată. Forța ei depășește orice imaginație și stârnește reacții incredibile în multivers.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness a fost lansat în cinematografele din România pe 5 Mai 2022 și face parte din Phase Four a MCU.

CITEŞTE ŞI: FILMELE ALINEI | Morbius – Misterul multiversului | Mergem în cinematograf?


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri