AcasăACTUALFederațiile din minerit amenință cu oprirea activității. Motivul avertizărilor

Federațiile din minerit amenință cu oprirea activității. Motivul avertizărilor

spot_img

Federațiile Mine Energie și Univers amenință cu oprirea lucrului în Complexul Energetic Oltenia, în condițiile în care Ministerul Energiei rămâne insensibil la problemele cu care se confruntă compania, ultima dintre ele fiind oprirea activității la cea mai mare carieră, Roșia. 

Deputatul Gheorghe Pecingină, vicepreședinte PNL Gorj, crede că este o problemă de comunicare și anunță că-și va asuma misiunea de a fi o curea de transmisie între CEO și minister, scrie Radio Infinit.

Parlamentarul liberal își face mea culpa pentru faptul că nu s-a implicat mai mult în această chestiune.


Pecingină mai declară că Ministerul Energiei nu va renunța la planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia, deși lideri sindicali din cadrul companiei au afirmat că n-a mai fost respectat.

Deputatul spune că ”avem noroc cu criza energetică” iar din 2023 ”se știe la virgulă ce se va întâmpla cu angajații CEO”.

CITEȘTE ȘI: Suprafața agricolă afectată de secetă este de aproape 352.000 de hectare


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri